Aktuelt kultur, idrett og friluftsliv - Rogaland fylkeskommune

 Fylkeskommunen vil bruke en million kroner mer til kultur- og idrettsstipend i år. I tillegg økes tilskuddsrammen til allment kulturarbeid og til fylkesbibliotekets e-bok satsing.  

Oda Malmins debutroman «Steinauge» fra 2018 blir årets bok i prosjektet Hele Rogaland leser. Til høsten deler Rogaland fylkeskommune ut 30 000 gratiseksemplarer ved folkebibliotekene.
 

Av hele 1200 innsendte forslag er 16 produksjoner valgt ut og presentert som Den kulturelle skolesekkens program for videregående skoler i Rogaland kommende skoleår.

Vårens vakreste eventyr for ungdommer er utsatt til høsten. På grunn av koronapandemien kan ikke UKM fylkesfestivalen gjennomføres som planlagt i april.

Godalen videregående skole skal bygges ut og rehabiliteres. Nå inviteres kunstnere til å melde seg på prekvalifiseringen til kunstkonkurransen for utsmykning av skolen.

4H Rogaland er ein av dei 39 frivillige organisasjonane i Rogaland som får totalt 4,4 millionar kroner til fordeling. 

Karmøygeddon Metal Festival er en av de 25 festivalene i Rogaland som får festivalstøtte i år. Totalt får festivalene nær 1,3 milloner kroner.

Hva med å bygge din egen Dagsturhytte? – Til fuglene! Her finner du oppskriften.

Alle kommunene i Rogaland inviteres til å bli med på det populære dagsturhytte-prosjektet, og hver kommune kan få sin egen dagsturhytte som er et lavterskeltilbud for turgåere.

Etter store økonomiske tap på grunn av Covid-19 drypper det nå kjærkomne kroner til idrettslag og frivillige organisasjoner fra de årlige spillemidlene. Her kan du se hvem som får støtte.

Til toppen