Trafikkoffera sin dag

Torsdag 5. januar er årets minnedag for dei som omkom i trafikken i 2022. Trafikkoffera sin dag blir markert fire stadar i Rogaland med faklar og kors.

Gloppedalsvegen stengt til raset er ferdig ryddet

Fv. 503 Gloppedalsvegen ble stengt sent på dagen søndag 18. desember. Veien vil bli åpnet igjen når renskelaget er ferdig med å rydde og sikre rasstedet.

Gang- og sykkelvei på Eigerøy utenfor Eigersund – lyser ut arbeidet

Rogaland fylkeskommune lyser ut jobben med å bygge gang- og sykkelvei langs f v. 4286 Ytstebrødveien. Selve veien skal også bli utbedret.

Gloppedalsvegen er open – enn så lenge

Fredag 9. desember opna vegen, men kjem det mildvêr blir den stengt igjen.

Nå kan arbeidet starte i Åkra sentrum

Arbeidet med å bygge ny rundkøyring og ny veg mellom sentrum, Engvegen og Tostemvegen i Åkra kan starte. Denne veka signerte Rogaland fylkeskommune kontrakt med Bertelsen & Garpestad as.

Åpner halvparten av Bussveien på Gausel

Fylkeskommunen er ferdig med Bussveien mellom Gausel stasjon og Nådlandsbråtet.

Fylkesveien mellom Sirdal og Lysebotn stenger 30. november kl. 12

Fv. 4224 Lyseveien vinterstenges onsdag 30. november kl. 12 for sesongen. Agder fylkeskommune og Verneområdestyret for Setesdal-Vesthei, Ryfylkeheiane og Frafjordheiane har i år inngått avtale om når Lyseveien skal åpnes og stenges.

Asfaltarbeid fire netter på Ullandhaug og Grannes

Det blir støyande asfaltarbeid to netter i Henrik Ibsens gate i Stavanger og to netter på Grannessletta fra mandag kveld, 21. november

Arbeidet i Frafjordtunnelen er forsinka

Oppgraderingsarbeidet i Frafjordtunnelen skulle opprinnelig vært ferdig i oktober. Nå trenger entreprenøren trolig ut året for å komme i mål.

Plan for ny bru til Risøy er klar

Rogaland fylkeskommune har laget forslag til reguleringsplan for ny vei til Risøy. Planforslaget behandles av politikerne i Utvalg for plan og miljø i Haugesund kommune 24. november.