Ishallveien bru: Madlaveien blir stengt i natt som planlagt

Fylkeskommunen stenger Madlaveien som planlagt i kveld klokken 21.00. Veien blir stengt i begge retninger fra Tjensvollkrysset til innkjørselen til Rektor Oldens gate.

Gang- og sykkelbru som går over en firefeltsvei - Klikk for stort bildeIshallveien bru står ved St. Svithun videregående skole og Forum Expo i Stavanger.

– Vi har fått den midlertidige brua på plass, men har igjen noe arbeid som å montere ramper på Ishallsiden og tilpasse brua til området rundt. Madlaveien blir stengt i natt også, og åpner som planlagt klokken 06.00, sier byggeleder John-Olav Kirkengen.

Åpner brua onsdag

Fylkeskommunen har støtt på flere utfordringer enn forventet, og brua blir derfor ikke åpnet for ferdsel før onsdag 13. september, i følge Kirkengen. Det var opprinnelig planlagt at brua skulle åpne i morgen fredag 8. september.

– Nå blir brua stengt lengre enn planlagt. Derfor setter vi inn tiltak som høyere gjerder for å hindre skoleungdom og andre i å krysse veien. Vi oppfordrer alle til å bruke sykkel- og gangbrua i Tjensvollkrysset, eller undergangen ved Ishallen til brua åpner, sier Kirkengen.

Les også: Bytter ut Ishallveien bru – Stenger Madlaveien om natten