Ishallveien bru: Stenger Madlaveien natt til onsdag

Madlaveien blir stengt i begge retninger natt til onsdag 13. september klokken 21.00‒06.00. Den midlertidige brua som er satt inn, der Ishallveien bru stod, krever flere tilpasninger.

En midlertidig bru i stål - Klikk for stort bilde

– Det har vært utfordrende å tilpasse den universelle beredskapsbrua til området rundt. Vi kom i mål med det vi skulle gjøre i forrige uke, og brua følger alle krav for denne type bru, men vi ser at brua ikke er god nok for alle, som barnevogner og rullestolbrukere, sier byggeleder i Rogaland fylkeskommune John-Olav Kirkengen.

Natt til onsdag fortsetter fylkeskommunen på jobben med å tilpasse brua til omgivelsene. Fylkeskommunen er i dialog med skolene i nærheten om tilpasningene som nå skal gjøres.

–Vi får ikke til å beholde begge rampene på Ishall-siden. Derfor velger vi å gjøre rampen mot busstoppet ved Tjensvollkrysset så god at den fungerer for alle.

Høye gjerder er satt opp for å hindre skoleungdom og andre i å krysse Madlaveien, og Kirkengen oppfordrer alle til å bruke sykkel- og gangbrua i Tjensvollkrysset, eller undergangen ved Ishallen til brua er klar til bruk.

Fylkeskommunen vet mer om når brua åpner etter arbeidet som blir gjort natt til onsdag.

Bilene kan kjøre om Ullandhaugveien

Fylkeskommunen setter opp skilt, som viser hvor bilene kan kjøre natt til onsdag, når Madlaveien er stengt. Omkjøringsveien går via Henrik Ibsens gate, Brustadbua, opp Ullandhaugveien og videre langs Madlamarkveien.

Les også: Bytter ut Ishallveien bru – stenger Madlaveien om natten.