Vær den du er – bli hva du vil

Tiendeklassingene skal snart ta et viktig valg. Skal jeg velge studiespesialisering eller yrkesfag når jeg søker videregående opplæring? Mulighetene er mange. Vi er i gang med en kampanje for å vise tilbudet på alle våre flotte videregående skoler.

Våre skoler har godt læringsmiljø og opplæringen er blant landets beste. Det gjelder både yrkesfag og studiespesialisering. Du kan velge det du vil – vi tilbyr alle studieprogrammene.

Nå er vi i gang med en kampanje i sosiale kanaler. Målet vårt er å gi deg inspirasjon og noen ideer om hvilke muligheter du har på våre flotte skoler. I løpet av februar viser vi to filmer på Facebook, Instagram, Snapchat og Youtube. Filmene kan du også se på nettsiden til de videregående skolene.

Vær den du er, og bli hva du vil

Hva vil du bli? Hvilke drømmer har du for framtiden? Det er ditt valg og du som må velge. Men vi hjelper deg på veien.

Hva skal jeg velge?

Snakk med rådgiveren på skolen om dine muligheter - og sjekk vilbli.no. Tenk på dine talenter og interesser – sjansene for å lykkes øker om du velger noe som du synes er interessant.
Det endelige valget er ditt.

Vi oppfordrer samtidig alle foreldre til å prate med ungdommene om hva de vil bli.  Velger ungdommene med hjertet - i alle fall litt - øker sjansen for å lykkes.

Slik søker du 

Husk å søke innen 1. mars.

Søke skoleplass på vigo.no

Fristen er den samme om du skal søke læreplass som lærling.

Sjekk også www.rogfk.no/skoleplass 

Til toppen