Karmsund videregående skole er en av 14 skoler i Rogaland som nå kan kalle seg Miljøfyrtårn.
Nå kan du søke tilskudd til aktiviteter og prosjekter innen tema som friluftsliv, stedsutvikling, vannforvaltning, klimaomstilling, natur og miljø.
Ståle Pedersen har rydda nær åtte tonn søppel frå Haugalandskysten i år. For dette er eldsjela frå Karmøy tildelt Miljøprisen 2022.
Klima- og miljøminister Espen Barth Eide har godkjent Rogalands vannforvaltningsplan. Planen legger opp til en rekke ambisiøse miljømål som vil bedre vannmiljøet i hele fylket.
Vet du om noen som har gjort en særskilt innsats for natur og miljø i Rogaland? Da kan du nominere dem til fylkeskommunens Miljøpris.
Vågen videregående skole er en av tolv skoler i Rogaland som nå kan kalle seg Miljøfyrtårn. Dermed er nær halvparten av fylkets videregående skoler Miljøfyrtårnsertifisert.
Rogaland fylkeskommune og Statsforvalteren i Rogaland arrangerte 7. april 2022 fiske- og vassdragsseminar med 125 deltakere.
Reduksjon av klimagassutslipp er en av de viktigste oppgavene vi står overfor. Klimaregnskapet skal gi oss oversikt og kunnskap til å ta de riktige klimavalgene i årene som kommer.
18 ulike prosjekter får tilsammen 1,7 millioner kroner i støtte til miljøforbedrende tiltak i Rogalands elver og vassdrag.
Ulike prosjekter som blant annet skal jobbe for å øke bruken av solenergi, redusere klimagasser, sikre bedre overvannshåndtering og kartlegge naturverdier har fått økonomisk støtte.