Westad ansatt som ny fylkesdirektør

Gunn Claire Westad (55) ansettes som ny fylkesdirektør i Rogaland fylkeskommune. Det vedtok fylkestinget 25.oktober.

Gunn Claire Westad er ansatt som ny fylkesdirektør i Rogaland - Klikk for stort bildeGunn Claire Westad

– Rollen som fylkesdirektør er en spennende jobb i en organisasjon som løser viktige oppgaver. Jeg er takknemlig for tilliten jeg har fått, og gleder meg til å komme i gang.

Det sier Gunn Glaire Westad etter at hun tirsdag ble ansatt som ny fylkesdirektør av fylkestinget i Rogaland. 

Opptatt av å bygge relasjoner

Westad håper hun kan bidra til gode samarbeid, og skape utvikling og et sterkere fellesskap i Rogaland sammen med kollegaer og folkevalgte.

– Jeg tror på mennesker og er opptatt av å bygge relasjoner. Det er folkene som gjør at vi oppnår resultater, utvikling og vekst. Jeg ser fram til å bli bedre kjent med organisasjonen og de 23 kommunene i fylket, sier hun.

Tiltrer i januar

Westad er i dag assisterende kommunedirektør i Stavanger kommune hvor hun har jobbet siden 2009. Her har hun blant annet vært økonomi- og organisasjonsdirektør. Hun har lang erfaring fra Oljedirektoratet, blant annet som kompetanse- og utviklingsdirektør. Av utdanning er Westad siviløkonom fra Handelshøyskolen i Bergen og sosialøkonom fra Universitetet i Oslo.

Hun tiltrer stillingen i begynnelsen av januar.

– Akkurat den vi trenger

Fylkesordføreren er svært fornøyd med ansettelsen:

– Gunn Claire Westad bringer solid erfaring og kompetanse til organisasjonen, men også nyskaping og energi. I tillegg er hun topp motivert og har et stort engasjement for fylkeskommunen. Hun er akkurat den vi trenger, sier fylkesordfører Marianne Chesak som har ledet rådet som har stått for ansettelsen.

Kontaktpersoner for media:

Til toppen