Dokumentasjon

Når du er ferdig med prøven får du tilsendt et vitnemål eller kompetansebevis. Du vil også få invitasjon til en årlig feiring av nye fagarbeidere.

Hvilken dokumentasjon får jeg? 

Trenger du ny dokumentasjon?

Hvis du har mistet din originale dokumentasjon på bestått fag- eller svenneprøve, kan du bestille et duplikat av dette. 

Du kan bestille duplikat av vitnemål, kompetansebevis, fagbrev og svennebrev. 

Du kan også bestille vitnemål eller kompetansebevis på engelsk hvis det er fra Kunnskapsløftet (etter 2010).

Det er kun de som har fått dokumentasjon på bestått fag- eller svenneprøve av Rogaland fylkeskommune tidligere som kan benytte denne søknaden. Dersom du har fått dokumentasjon på bestått fag- eller svenneprøve fra annen fylkeskommune, er det denne fylkeskommunen som må lage ny dokumentasjon til deg.

Vitnemålsportalen har du mulighet til å dele vitnemål digitalt til potensielle arbeidsgivere og studiesteder. Du får også tilgang til vitnemål i Nasjonal vitnemålsdatabase og Samordna opptak.

Det er vitnemål eller kompetansebevis som benyttes ved jobbsøking eller inntak på studier. 

Fagbrev/svennebrev er et diplom og skal ikke benyttes til formålene nevnt ovenfor.

Duplikatet kan hentes ved fylkeshuset i Stavanger eller ved vårt avdelingskontor i Haugesund, du vil få en sms når det er klart til henting. Dersom du ønsker det tilsendt per post vil det bli sendt til din folkeregistrerte adresse. Ved bestilling av fag-/svennebrev vil du få hentemelding fra Posten. Dersom dokumentasjon returneres til oss, må du selv betale for ny utsendelse eller hente det hos oss.

Du oppgir leveringsvalg i skjema.

Bestill duplikat

 

 

 

Til toppen