Aurora Marie Iversen, Julie Jünger (lagleder) og Mariel Rose Hansen fra Renaa Matbaren tok bronse under Norgescup for servitørlærlinger.

Etter to år med pandemi var det endelig duket for Norgescup for kokke- og servitørlærlinger i helgen.  Aurora Marie Iversen og Mariel Rose Hansen sikret bronsemedalje til Rogaland.

Rhonda Helen Nes Lothe og Vilde Vikse i KLAR-kompetanse

Elevene med minoritetsbakgrunn på yrkesfag strever med å lære fagspråket de trenger for å bestå fagbrevet, ifølge lærerne på Haugaland videregående skole, Rhonda Helen Nes Lothe og Hilde Vikse. Derfor utviklet de en app for å gjøre læringen enklere.

Elever hopper og jubler

 For andre året på rad var skoler i Rogaland med i NM i klima. Vågen videregående skole ble den nest beste skolen i landet.

Jenter i russedress foran stor ansamling av medruss

– Vi må gi våre egne ungdom ansvar for å ta vare på de som står utenfor, sa fylkesordfører Marianne Chesak i sin innledning til møtet.

Den årlige utdelingen av fag-, svenne- og kompetansebrev er dessverre avlyst. Det er det pågående koronautbruddet som er årsaken til avlysningen.

Hvordan kan vi bygge, utvikle og ivareta kompetanse for et bærekraftig og inkluderende Rogaland? 

Gull-grossistane Anders Mol og Christian Sørum er symbolet på suksessen til ToppVolley Norge og eit resultat ingen kunne klart åleine. No er partnarskapsavtalen fornya og feira saman med dei imponerande resultata.

Vi trenger forslag til gode kandidater for å kunne dele ut prisene til verdige vinnere. Nå kan du sende inn forslag til hvem som bør få prisene.

Konsekvenser av Covid 19-pandemien: Rogaland fylkeskommune har fått penger som skal bidra til at lærebedrifter som på grunn av pandemien ikke er i stand til å ta inn lærlinger/lærekandidater eller som har utfordringer med å fortsette opplæringen, skal bli i stand til det.

To helsefagarbeidere rer opp en seng

Kan dere bidra til at enda flere kommer ut i lære? Samtidig som dere bygger fagkompetanse i samfunnet og styrker bedriften eller organisasjonen? Da har vi lærlingene!

Til toppen