Er du interessert i mat og matproduksjon? Har du lyst til å bli kokk, baker, konditor, pølsemaker, barista eller servitør? Eller har du bare lyst å prøve ut hvordan det er å jobbe på et kjøkken? I den flotte kantina vår kan du sjekke det ut.
Publisert 26.02.2020 09.09
Sist endret 02.05.2024 10.58
Alle må ha mat! I restaurant og matfag-bransjene finnes det mange og trygge jobber for alle som vil noe. Vi kan være kreative, og vi planlegger det vi skal lage sammen, sånn at du får lære mest om det akkurat du er interessert i. Vi er serviceinnstilt, og syns det er kjekt å lage noe alle vil ha. Sammen finner vi ut hva akkurat du er best på, og så jobber vi mest mulig ut ifra det.
Her hos oss på UngInvest lærer vi om
- å tilberede og servere mat og drikke
- behandling av råvarer
- mattradisjoner og ulike kulturer
- kosthold og livsstil
- ernæring og hygiene
Det vi produserer på kjøkkenet selger vi til kunder som besøker kantinen. Ved kapasitet så tar vi i mot bestillinger for å produsere mat til kunder. Overskuddet kommer ungdommene på UngInvest til gode.