Bruk av PC/Mac på eksamen

Ved skriftlig eksamen legger skolen til rette for at du skal kunne bruke pc/mac for å besvare eksamen. I noen fag må du besvare eksamensoppgaven ved hjelp av pc/mac.

Innlogging

Skolene i Rogaland benytter FEIDE-innlogging til eksamen, derfor er det viktig at du i god tid før eksamen sjekker at FEIDE-brukeren din virker. Hvis du er usikker, så er altså FEIDE-brukeren den samme som du logger på skolens trådløse nett med. Dette kan testes på her:

https://innsyn.feide.no  (Velg "Rogaland fylkeskommune" som tilhørighet)

Hvis du IKKE kommer inn her med den brukeren du har på skolen, kan du få tilsendt brukernavnet + nytt passord her: https://glemtpassord.rogfk.no  (Du får da tilsendt dette på sms til det mobilnummeret du har registrert i Skolearena. Husk at du også kan endre passordet i Skolearena).

Innlogging til selve eksamen er her: https://pgsa.udir.no (Velg "Kandidat").

Programvare

Vær sikker på at du har installert den programvaren du har behov for under eksamen i god tid. Les mer om programvare fylket tilbyr og om Office 365

Nettressurser

Under eksamen er det nå mulig å bruke noen godkjente nettsider. For våren 2021 er det ressursene som vist under som er tilgjengelig. Hvis du lurer på noe rundt dette kan du ta kontakt med eksamensansvarlige på skolen din.

Liste over tillatte nettressurser