Den årlige utdelingen av fag-, svenne- og kompetansebrev er dessverre avlyst. Det er det pågående koronautbruddet som er årsaken til avlysningen.

To jenter tar hurtigtest for covid 19

Regjeringen har anbefalt at alle elever og ansatte skal testes for Covid-19 ved skolestart.

Hvordan kan vi bygge, utvikle og ivareta kompetanse for et bærekraftig og inkluderende Rogaland? 

Animasjon av koronavirus

Alle videregående skoler er fra torsdag 16. desember på rødt nivå i tråd med nasjonale smitteverntiltak.

Gull-grossistane Anders Mol og Christian Sørum er symbolet på suksessen til ToppVolley Norge og eit resultat ingen kunne klart åleine. No er partnarskapsavtalen fornya og feira saman med dei imponerande resultata.

Vi trenger forslag til gode kandidater for å kunne dele ut prisene til verdige vinnere. Nå kan du sende inn forslag til hvem som bør få prisene.

Konsekvenser av Covid 19-pandemien: Rogaland fylkeskommune har fått penger som skal bidra til at lærebedrifter som på grunn av pandemien ikke er i stand til å ta inn lærlinger/lærekandidater eller som har utfordringer med å fortsette opplæringen, skal bli i stand til det.

To helsefagarbeidere rer opp en seng

Kan dere bidra til at enda flere kommer ut i lære? Samtidig som dere bygger fagkompetanse i samfunnet og styrker bedriften eller organisasjonen? Da har vi lærlingene!

To gutter ler og kikker på hverandre

Av de 119 elevene som gjennomførte årets Sommerskole var det 103 som besto eksamen. Det betyr at ni av ti elever, som brukte to uker av sommerferien på Sommerskolen, kan gå en lysere framtid i møte.

Elev på videregående ler

Karakterkravet øker ved de mest populære skolene, og det er hard konkurranse om plassene på musikk, dans og drama og idrettsfag. Det viser ferske inntakstall.

Til toppen