Voksne - Rogaland fylkeskommune

Forsinkelse i levering av PC (ikke Mac)

Vår leverandør, Atea, skriver:

"Vi opplever nå forsinkelser i leveranse av PCer fra produsent, grunnet generelle leveringsproblemer. Dette har bakgrunn i verdenssituasjonen og Covid-19, hvor man har sett en forverring i situasjonen den siste tiden. Vi jobber for å få levert PCer raskest mulig, men estimert levering per nå er medio januar 2021."

Voksne

Voksne elever som voksenopplæringen i Rogaland fylkeskommune (RFK) eller voksenopplæringssentrene i Sauda, Strand og Dalane har meldt på kurs, har anledning til å kjøpe bærbar datamaskin til bruk i opplæringen. RFK har rammeavtale med Atea, og voksne kan kjøpe subsidiert PC gjennom denne. 

Voksne som allerede har egen datamaskin står fritt til å bruke denne. Forutsetningen er at det er installert antivirusprogram på maskinen.

Du kan bruke grunnmodell Windows på alle utdanningsprogram og alle skoler. Denne er kraftig subsidiert av fylkeskommunen. Maskinen er av god kvalitet og passer til alle utdanningsprogram. 

Modeller med priser

Alle priser inklusive merverdiavgift. 

Modeller med priser, voksne
Modell Pris RFK betaler Eleven betaler Bestilling
Grunnmodell Windows: HP ProBook 445, 14, Ryzen 5 4500U, 8 GB RAM, 256 GB SSD, Full HD skjerm, 3 års carry inn 8246,- 5033,- 3213,- Bestille (husk å velge portal for voksenelev)

Modellendringer kan forekomme fra leverandøren. Se mer informasjon om modellene på leverandørens sider.

Kjøpsvilkår fra ordningen gjelder, se egen side.

Bestilling

Klikk her for å bestille PC med Windows (HP 445)
Husk å velge Gå til portal for voksenelev.

Spørsmål og svar

Hvorfor må alle godkjennes?
Tilbudet kan kun benyttes én gang og gjelder bare voksne elever som voksenopplæringen har meldt på kurs og som fullfører dette. Det må ha gått minst 5 år siden sist du kjøpte datamaskin gjennom PC-ordningen for at du skal kunne benytte deg av den igjen.

Kan jeg hente maskinen når bestillingen er godkjent?
Nei, du får maskinen tilsendt i posten.

Er Office-pakken inkludert i prisen?
Dersom du er elev ved ett av våre voksenopplæringssentre, får du bruker på nettverket og lisens på Office-pakken.

Er du derimot elev andre steder må du benytte alternativer. Et alternativ til Office-pakken kan lastes ned gratis på dette nettstedet.

Se forøvrig andre spørsmål og svar om ordningen.

Kontaktperson

Else-Berit Nøstvold Hansen

Telefon: 51 92 10 79

Til toppen