Åpner 3,4 kilometer gang- og sykkelvei i Vindafjord - Rogaland fylkeskommune

Åpner 3,4 kilometer gang- og sykkelvei i Vindafjord

Klikk for stort bilde Fylkesvaraordfører Arne Bergsvåg åpner gang- og sykkelveien mellom Håkull-Trovåg fredag 4. september klokka 11.00.

Rogaland fylkeskommune åpner gang- og sykkelveien langs fylkesvei 734 i Vindafjord kommune.

- Nå får myke trafikanter et trafikksikkert tilbud langs fylkesvei 734, fra boligfeltet ved Trovåg og inn til Isvik. Dette er kjempebra, sier fylkesvaraordføreren.

Prosjektet ble startet av Statens vegvesen i februar 2019. I forbindelse med at fylkeskommunene overtok alle fylkesveier fra Statens vegvesen 1. januar i år, overtok Rogaland fylkeskommune prosjektet. Fylkeskommunen har fullført, med god hjelp av vegvesenet.

- Dette var første totalentreprisekontrakten på Haugalandet, og vi har lært mye. Nå er vi glade for at de myke trafikantene får det tryggere, sier seksjonssjef Linda Karlsen Longfjeld i Rogaland fylkeskommune.

Arbeidet startet i 2019 og har totalt kostet 35 millioner kroner, som en finansiert av bompenger i Haugalandspakken. Asbjørn Opedal i Statens vegvesen har vært prosjektleder. Vindafjord-bedriften Bjarne Nordtveit AS har vært entreprenør.

Til toppen