Aktuelt kultur og idrett - Rogaland fylkeskommune

Her er vinnerne av fylkeskommunens kultur- og idrettstipender 2020.

Rogaland fylkeskommunes kulturpris 2020 er tildelt Frank «Tønes» Tønnesen. 

 Over 148 millioner kroner har blitt fordelt til idrettsanlegg og fysisk aktivitet i Rogaland. Her kan du se hvem som får nyte godt av årets spillemidler.

Rogaland fylkesbibliotek er tildelt drøyt 2,2 millioner kroner fra Nasjonalbiblioteket til e-bøker og digital formidling i bibliotek.

 Regjeringen har besluttet å ikke gå videre med forslaget om å overføre et større ansvar på kulturområdet til fylkeskommunene som ledd i regionreformen.

Miss Tati er en av de 14 produksjonene som skal besøke ulike videregående skoler med Den kulturelle skolesekken neste skoleår.

1. april er søknadsfristen for fylkeskommunens kultur- og idrettsstipend.

 

Nå kan lånere ved alle folkebibliotek i Rogaland laste ned den nye ebok-appen Allbok, og etter påske kan også alle skoleelevene i Rogaland logge seg på appen.

Rogaland fylkeskommune og Hele Rogaland leser-prosjektet har valgt fotoboken «Plattformen som ikke kunne velte» til årets bok, som en markering av Kielland-ulykken som skjedde for 40 år siden.

1. april er fristen for å foreslå kandidater til fylkeskommunens kulturpris. I fjor vant Morten Abel, hvem fortjener kulturprisen i år?

Til toppen