Aktuelt kultur og idrett - Rogaland fylkeskommune

Profesjonelle utøvere, produsenter og formidlere av kunst og kultur kan nå sende inn forslag til Den kulturelle skolesekkens program for skoleåret 2021/2022. Fristen er 1. oktober. 

Fire sentrale kulturbygg i Rogaland får tilsammen 8,8 millioner kroner i tilskudd. 

Hele Rogaland leser-boken «Plattformen som ikke kunne velte» hedrer alle oljearbeidere som har bidratt til å bygge velferden i landet vårt. Nå deler vi ut 30 000 gratis bøker til fylkets innbyggere, for at flere skal få innblikk i og kunnskap om Kielland-ulykken.

Her er vinnerne av fylkeskommunens kultur- og idrettstipender 2020.

Rogaland fylkeskommunes kulturpris 2020 er tildelt Frank «Tønes» Tønnesen. 

 Over 148 millioner kroner har blitt fordelt til idrettsanlegg og fysisk aktivitet i Rogaland. Her kan du se hvem som får nyte godt av årets spillemidler.

Rogaland fylkesbibliotek er tildelt drøyt 2,2 millioner kroner fra Nasjonalbiblioteket til e-bøker og digital formidling i bibliotek.

 Regjeringen har besluttet å ikke gå videre med forslaget om å overføre et større ansvar på kulturområdet til fylkeskommunene som ledd i regionreformen.

Miss Tati er en av de 14 produksjonene som skal besøke ulike videregående skoler med Den kulturelle skolesekken neste skoleår.

1. april er søknadsfristen for fylkeskommunens kultur- og idrettsstipend.

 

Til toppen