Kultur og idrett - Rogaland fylkeskommune

Aktuelt kultur og idrett

• Søk tilskudd til allment kulturarbeid
    Vi opprettholder våre søknadsfrister, og 15. april er fristen for å søke tilskudd til allment kulturarbeid. Drøyt 1,3 millioner kroner skal fordeles.
  • Miss Tati Her er DKS-menyen for neste skoleår
    Miss Tati er en av de 14 produksjonene som skal besøke ulike videregående skoler med Den kulturelle skolesekken neste skoleår.
  • Ny ebok-app for bibliotekene i Rogaland
    Nå kan lånere ved alle folkebibliotek i Rogaland laste ned den nye ebok-appen Allbok, og etter påske kan også alle skoleelevene i Rogaland logge seg på appen.
  • Bokomslaget til "Plattformen som ikke kunne velte" Årets bok markerer Kielland-ulykken
    Rogaland fylkeskommune og Hele Rogaland leser-prosjektet har valgt fotoboken «Plattformen som ikke kunne velte» til årets bok, som en markering av Kielland-ulykken som skjedde...
  • Illustrasjonsbilde med musikere fra den kulturelle  spaserstokken Kulturtilskudd kreves ikke tilbake
    Rogaland fylkeskommune vil ikke kreve tilbake tilskudd og honorarer til kulturarrangementer og -prosjekter som rammes av koronakonsekvensene.
  • Avlyst Bibliotekmøte
    Norsk Bibliotekforenings Bibliotekmøte 2020 som skulle være i Haugesund 18. - 20. mars er avlyst og flere bibliotek-arrangement endres på grunn av koronasituasjonen.