Her er DKS-menyen for neste skoleår - Rogaland fylkeskommune

Her er DKS-menyen for neste skoleår

Klikk for stort bildeAs a Tiger in the Jungle Mark Roberts Av hele 1200 innsendte forslag er 16 produksjoner valgt ut og presentert som Den kulturelle skolesekkens program for videregående skoler i Rogaland kommende skoleår.

Neste års produksjoner til Den kulturelle skolesekken (DKS) er nå presentert og 3. mai er frist for å bestille program til videregående skoler i Rogaland. Det er kulturkontaktene på skolene som sender inn sine ønsker.

Gjennom DKS kan elevene gjøre seg kjent med og utvikle forståelse for ulike kunst- og kulturuttrykk. Den kulturelle skolesekken skal presentere hele bredden av de seks kulturuttrykkene, film, kulturarv, litteratur, musikk, scenekunst, visuell kunst

Oppfordrer til involvering av elever

Den kulturelle skolesekken har hatt flere avlysninger inneværende skoleår, på grunn av koronapandemien. Noen av programmene som opprinnelig var satt opp på årets program blir derfor videreført til neste skoleår. 

– Vi oppfordrer kulturkontaktene i de videregående skolene til å ta med elevene i sine vurderinger når de legger inn sine programønsker. Det er en fin måte å involvere elevene til å velge hvilke produksjoner de får på skolebesøk, sier fagkoordinator Anne-Kristin Sæther i seksjon for allmenn kultur i Rogaland fylkeskommune.

Dette er DKS-menyen for videregående skole i Rogaland, skoleåret 2021-2022:

Scenekunst

Musikk

Musikkverksted for tilrettelagte grupper

Kulturarv

Litteratur

Film 

Visuell kunst

 

Den kulturelle skolesekken program 2021-2022

    Til toppen