Elever i klasserom

90 prosent av elevene som tok eksamen under årets Sommerskole besto. For Silje og Kine betyr det en lysere utsikt for fremtiden.

Denne veka blir Torvmyrveien i Randaberg meir fargerik. Ein kilometer av vegen er oppgradert, og langs halvparten av strekninga har fylkeskommunen bygt sykkelfelt som er skilt frå fortau og køyrebane med kantstein, ei såkalla dansk sykkelløysing. Kommunen er først i Rogaland med ei slik løysing.

 Rogaland fylkeskommune har gitt åtte lokale entreprenørar kontraktar for vegarbeid.

I månadene framover kan haugesundarar glede seg over litt meir fargar i dei elles grå undergangane under den store rundkøyringa på Raglamyr.

 Rogaland fylkeskommune lyser ut jobben med å bygge nye veier i Åkra sentrum.

Stipendvinnere 2022

Fylkeskommunens kultur- og idrettsstipend skal bidra til videreutvikling for idrettsutøvere og profesjonelle kunstnere. Responsen fra årets stipendvinnere gir oss mye å se fram til. 


 Endeleg er øya landfast. Fylkesordførar Marianne Chesak får æra av å klippe snora på Helgøy.

Professor og dansekunstner Siri Dybwik er tildelt Rogaland fylkeskommunes kulturpris 2022

Siri Dybwik har hatt en rolle i det aller meste innen dansefeltet i Rogaland siste 30 år. Hun underviser i utøvende samtidsdans og har et brennende engasjement for de aller, aller yngste publikummerne. 

Anlegg for idrett og fysisk aktivitet i Rogaland får totalt 185 millionar kroner i støtte frå spelemiddel som er ein del av Norsk Tipping sitt overskot. Det er 30 millionar kroner meir enn i fjor.

Rogaland fylkeskommune lyser ut jobben med å bygge kollektivtrasé mellom Jåttå og Ullandhaug på anbod. Prosjektet er ein del av Bymiljøpakken.

Til toppen