De siste ni årene har Gottfried Heinzerling styrt samferdselsavdelingen i Rogaland fylkeskommune med stødig hånd. Etter noen ukers sommerferie blir han pensjonist.

To gutter ler og kikker på hverandre

Av de 119 elevene som gjennomførte årets Sommerskole var det 103 som besto eksamen. Det betyr at ni av ti elever, som brukte to uker av sommerferien på Sommerskolen, kan gå en lysere framtid i møte.

Elev på videregående ler

Karakterkravet øker ved de mest populære skolene, og det er hard konkurranse om plassene på musikk, dans og drama og idrettsfag. Det viser ferske inntakstall.

 Utvidelsen av fylkesvei 47 Karmsundgata i Haugesund starter i desember i år.

Verftsindustri sett frå lufta

Med utarbeiding av felles næringsstrategi, så står Vestlandet endå sterkare saman om næringsutviklinga i landsdelen. Strategien viser for alvor felles interesser og felles muligheter for heile regionen.

Tilskotsordninga for kulturelle og kreative næringar i Rogaland har no blitt overført frå Kulturrådet til fylkeskommunen. Den økonomiske ramma er ein dryg million kroner og første søknadsfrist er 15. august.

Marianne Chesak åpner fylkesvei 500 i Lysebotn fredag 25. juni.  

Med én million kroner ekstra i potten, delte fylkeskommunen ut rekordmange kultur- og idrettsstipend i år. Her kan du se hvem som fikk de 18 stipendene.  

 Stine Haave Åsland (43) blir ny samferdselssjef i Rogaland fylkeskommune fra 1. oktober.

 Den smale brua fra 1941 på fylkevei 450 i Dirdal blir erstattet.

Til toppen