Pressemeldinger - Rogaland fylkeskommune

 Over 148 millioner kroner har blitt fordelt til idrettsanlegg og fysisk aktivitet i Rogaland. Her kan du se hvem som får nyte godt av årets spillemidler.

Overrekkelse av gave

Sparebankstiftelsen SR-Bank har stor tro på kvalifiseringssentrene og deler for tredje gang ut midler til det unike opplæringstilbudet.

Hele 125 millioner kroner blir brukt på å asfaltere og merke fylkesveiene i Rogaland i år.

Styringsgruppen for Bymiljøpakken har i dag ansatt Kristine Gramstad Wedler til stillingen som sekretariatsleder for Bymiljøpakken. 

Rogaland fylkeskommune ønsker å gjøre Oalsgata tryggere for alle som går og sykler. Onsdag behandler politikerne i Sandnes planen.

Rogaland fylkeskommune er godt i gang med å bygge Bussveien mellom Stavanger og Sandnes. Nå blir jobben med å bygge en av strekningene på Gausel lyst ut på anbud.

Korona- og oljepriskrise gir store utfordringer for næringslivet i Rogaland. For oljeleverandørnæringen er ikke omstilling, men overlevelse hovedfokuset nå.

Næringslivet bes bidra i en spørreundersøkelse for å kartlegge hvordan koronakrisen rammer bedriftene i Rogaland. 

Fylkesvei 505 mellom Skjæveland og Foss-Eikeland er ferdig, men det blir ingen offisiell markering med det første. Vegen åpner likevel for trafikk fredag 3. april.

Nå kan lånere ved alle folkebibliotek i Rogaland laste ned den nye ebok-appen Allbok, og etter påske kan også alle skoleelevene i Rogaland logge seg på appen.

Til toppen