Pressemeldinger - Rogaland fylkeskommune

 

Bergelandstunnelen i Stavanger sentrum stenger klokka klokka 19:00 mandag 10. august. Når oppgraderingen av tunnelen er ferdig får trafikantene en mye mer trafikksikker, lysere og tørrere tunnel.

Jente løser matteoppgave på tavle

Av 93 elever som tok eksamen gjennom Sommerskolen var det 83 elever som bestod. Det er en økning på 12 prosent fra året før.

Det er hardest konkurranse om plassene på Vg1 musikk, dans og drama og Vg1 idrettsfag ved noen skoler. Det er små endringer i inntakskravet til Vg1 studiespesialisering sammenlignet med fjoråret. Men det er litt vanskeligere å få plass på Vg1 idrettsfag i år. 

 

Tirsdag 30. juni signerte Rogaland fylkeskommune og Stangeland Maskin kontrakt for å bygge neste etappe av Bussveien på Gausel. Arbeidet på strekningen starter i slutten av august.  

 

Her er vinnerne av fylkeskommunens kultur- og idrettstipender 2020.

Rogaland fylkeskommunes kulturpris 2020 er tildelt Frank «Tønes» Tønnesen. 

 For sitt arbeid med idrettsturisme er Rogaland Idrettskrets tildelt Rogaland fylkeskommunes Reiselivspris 2019.

Rogaland fylkeskommune har fått inn tilbud på å bygge Bussveien mellom Diagonalen og Gausel stasjon. Sju entreprenørfirma deltar i konkurransen. Stangeland Maskin AS har det laveste tilbudet, på nær 278 millioner kroner.

Håelva i Hå kommune sett fra luften

Rogaland fylkeskommune, Stavanger Turistforening og Klimapartnere Rogaland samarbeider om felles fotokonkurranse. Målet er å øke oppmerksomheten rundt konsekvensene av klimaendringer i Rogaland og vise hvilke tiltak vi alle kan bidra med for å gjøre en forskjell.

 I dag starter en landsomfattende Læreplassjeger-kampanje i regi av WorldSkills Norway i samarbeid med fylkeskommuner og andre organisasjoner. Over hele landet vil læreplassjegere jobbe for å rekruttere flere lærebedrifter og læreplasser. Rogaland fylkeskommune er med, og starter jakten i dag.

Til toppen