Ledige stillinger - Rogaland fylkeskommune

Ledige stillinger

Rogaland fylkeskommune er en av fylkets største arbeidsgivere med rundt 4300 ansatte. Vil du være med å utvikle Rogaland sammen med flinke og engasjerte kollegaer?

Se ledige stillinger

Her finner du oversikt over ledige stillinger på våre videregående skoler og i administrasjonen. Du kan sende inn søknad på en av de ledige stillingene eller registrere deg for å få beskjed om aktuelle jobbmuligheter.

Vi søker ny samferdselssjef

Bygningsarbeidere leser tegninger på byggeplass - Klikk for stort bildeNå er vi på jakt etter den rette personen til en av de mest interessante stillingene innen samferdsel i Rogaland.

Samferdsel er en viktig livsnerve for innbyggere og næringsliv, og samferdselssjefen leder arbeidet med fylkesveger, buss, båt og ferge og mobilitet.

Les mer om stillingen

Tannhelse Rogaland har 40 tannklinikker med til sammen 300 tannleger, tannpleiere og tannhelsesekretærer. Vi trenger flere dyktige og engasjerte medarbeider.

Søknad sendes elektronisk. Originale vitnemål og attester tas med i et intervju. Attestene skal inneholde opplysninger om praksis er i hel stilling eller delstilling og varighet med dato fra og til.

Til toppen