Siste nytt om streiken

Post it lapp med streik påskrevet - Klikk for stort bildeFra tirsdag 13. september vil Utdanningsforbundet ha totalt 296 medlemmer i streik ved de videregående skolene på Haugalandet og Sør-Rogaland.

Streiken rammer undervisningen ved Haugaland, Bryne, Karmsund, Skeisvang, Vardafjell og Sandnes videregående skoler.

Det er foreløpig uklart hvilke konsekvenser streiken får for undervisningen ved de rammede skolene, men alle skolene vil holde åpent.

Elever og foresatte forholder seg til informasjon direkte fra skolen, se blant annet skolens nettsider.

Skoler berørt av streiken

Bakgrunn for streiken

KS ble enige med LO, Unio, YS og Akademikerne om årets lønnsoppgjør. Utdanningsforbundet, Norsk Lektorlag og Skolenes Landsforbund godtok ikke resultatet og valgte å gå til streik.

Norsk lektorlag og Skolenes landsforbund har foreløpig ikke tatt ut medlemmer som jobber i Rogaland fylkeskommune i streik.