Nominer din kandidat til «Mangfoldsprisen 2020» - Rogaland fylkeskommune

Nominer din kandidat til «Mangfoldsprisen 2020»

Mennesker i samtale i et kontotrlandskap. - Klikk for stort bilde Mangfold styrker norsk arbeidsliv. Kanskje er det en virksomhet i Rogaland som er best i landet på integrering i arbeidslivet?

Mangfold er bra for norsk arbeidsliv, og virksomheter med mangfold har både høyere trivsel blant de ansatte og presterer bedre. Mangfoldsprisen er statens utmerkelse for fremragende bruk av innvandreres kompetanse i arbeidslivet. Nå kan du nominere dine kandidater fra Rogaland til prisen.

Mangfoldsprisen deles ut i alle fylker, og er delt opp i to kategorier: små virksomheter og mellomstore- og store virksomheter. De regionale vinnerne går videre til å konkurrere om de nasjonale prisene.

Nominer din kandidat innen 24. mai

Les mer Mangfoldsprisen og hvordan du nominerer kandidater. Fristen er 24. mai. De regionale prisutdelingene skjer i august. De nasjonale prisene deles ut av kunnskaps- og integreringsministeren på regjeringens integreringskonferanse 14. september.

Om mangfoldsprisen:

  • Mangfoldsprisen er statens utmerkelse for fremragende bruk av innvandreres kompetanse i arbeidslivet.
  • Prisen utdeles i regi av Kunnskapsdepartementet.
  • Vinnerne kåres ved hjelp av seks regionale og én nasjonal jury.
  • Små virksomheter regnes som virksomheter med opp til 19 ansatte.
  • Mellomstore og store virksomheter regnes som virksomheter med 20 eller flere ansatte.

Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi) ønsker å løfte fram virksomheter og bedrifter som ser verdien av å ha ansatte med ulik bakgrunn i et stadig tøffere arbeidsmarked. Formålet med prisen er å heie fram gode initiativ og virksomheter som får til dette i praksis. Prisen deles ut i regi av Kunnskapsdepartementet.

Mer informasjon finner du også på nettsiden mangfoldprisen.no

Til toppen