Hvordan få en god russetid? - Rogaland fylkeskommune

Hvordan få en god russetid?

Politikere, politi, fylkesordfører og foredragsholdere. - Klikk for stort bildeMange gode krefter var samlet på Gand videregående skole onsdag kveld for å gi råd til russeforeldre og kaste lys over hva som skjer i russetiden.

– For at russen vår skal ha det best mulig i russetiden, trenger de å vite at de har oss foreldre der hjemme, innledet fylkesordfører Marianne Chesak.

Politiet delte erfaringer og presenterte en rapport i samarbeid med Universitetet i Stavanger om erfaringer fra årets russetid.

Les rapporten En kartlegging av forebyggende arbeid og erfaringer med russen i Sør-Vest politidistrikt blant politi- og skoleansatte (PDF, 3 MB)

Helsesykepleier Bente Stinesen fortalte om utfordringer knyttet til russ, rus og helse. Også Uteseksjonen i Stavanger ved Thomas Stensland og russepresidentene ved Bryne vidaregåande skule, Regina Sele og Magnhild Ege Lode, holdt innlegg. Leder av opplæringsutvalget Solveig Ege Tengesdal oppsummerte det hele.

Russepresident Magnhild Ege Lode, fylkesordfører Marianne Chesak og russepresident Regina Sele. - Klikk for stort bildeFra venstre: russepresident Magnhild Ege Lode, fylkesordfører Marianne Chesak og russepresident Regina Sele.

Til toppen