Den kulturelle skolesekkens 20-årsjubileum

Velkommen til 20-års jubileum for Den kulturelle skolesekken. DKS Rogaland inviterer til konferanse og festforestilling 18. november 2021 på Scandic City Hotell og Tou Scene.

Dato
18. november 2021
Tid
Varer hele dagen
Sted
Tou Scene/Scandic City Hote

I 20 år har Den kulturelle skolesekken levert et kunst- og kulturtilbud av høy kvalitet til alle skoleelever i hele Norge. To tiår med tusenvis av unike opplevelser, nye perspektiver og magiske øyeblikk – dette må feires!

Vil du være med?

Den kulturelle skolesekken i Rogaland inviterer hermed til 20-årsjubileum i Stavanger, 18. november 2021 – hold av datoen!

Velkommen til en dag med inspirerende forelesninger av Shaakir Muhammed fra Nasjonalballetten og Cathrine Irgens Nilsen fra NRK, kunstneriske innslag fra blant andre Izabell og Silje Salomonsen, samt presentasjoner av nye, spennende DKS-prosjekter fra kl. 13.00 på Scandic City Hotel.

Etter den faglige delen inviterer vi til en festmiddag og festforestilling på Loftet og i Maskinhallen
på Tou Scene kl. 18.30.

Her kan du oppleve fantastisk scenekunst, funky musikk og flere bidrag fra de fleste andre kunstfelt; rett og slett et sant potpurri av det kunst- og kulturlivet har presentert de siste 20 årene – både nasjonalt og regionalt i DKS Rogaland. Vi viser også produksjoner som reflekterer DKS tilbudet akkurat nå og gir smakebiter på hva som kommer framover. Kvelden byr også på den offisielle utdelingen av prisene i Gullsekken 2021!

Forestillingen starter kl. 20.30.

Du er hjertelig velkommen til å overnatte i byen vår! Vi har reservert rom på Scandic City Hotell.

Påmelding

Påmeldingsfrist er 10. november 2021.  Med forbehold om endringer.

Arrangør

Seksjon allmenn kultur, Den kulturelle skolesekken

Kontakt

Produsent/rådgiver Vibeke Rullestad: E-post vibeke.rullestad@rogfk.no, mobil +47 48 14 63 43
Til toppen