Arealnøytralitet og effekter av arealendringer - webinar 1 av 6

Byggeplass i naturen - Klikk for stort bildeIllustrasjonsbilde som viser byggingen av transformatorstasjonen på Fagrafjell. Øyvind Nesvåg Klima- og naturkrisen er velkjente problemstillinger i Rogaland. Kommunene er en del av løsningen, og dette webinaret ønsker å vise til kunnskap, gode eksempler og erfaringer for å styrke vurderingsgrunnlaget i plan- og byggesaker.

Dato
4. mai 2022
Tid
9:00 - 10:00
Sted
Digitalt - Microsoft Teams

Rogaland fylkeskommune, i samarbeid med Statsforvalteren i Rogaland, inviterer til faglig påfyll innen temaet arealnøytralitet og effekter av arealendringer. Arrangementet vil foregå på Teams i webinarform. Dette blir det første i en planlagt rekke på seks webinarer som Rogaland fylkeskommune og Statsforvalteren i Rogaland skal arrangere i 2022 innenfor temaet klima og naturmiljø. 

Målgrupper

Hovedmålgruppen er kommunal administrasjon, men det vil være kunnskap og kompetanse som er relevant for politikere, næringsliv, frivillige organisasjoner og allmennheten. Hovedmålsetningen med årets første webinar er å gi et bedre vurderingsgrunnlag for kommunale saker som omhandler arealbruk.

Foredragsholdere

  • Fredrik Vikse fra Sabima vil fortelle om verktøykassen kommunale saksbehandlere har for å gi et mer balansert bilde av planlagte tiltak.
  • Maja Dineh Sørheim vil fortelle om Nordre Follo kommune sine erfaringer som arealnøytral kommune.

Påmelding

Meld deg på webinaret

Webinaret vil ha en varighet på rundt 1 time, og det vil være rom for spørsmål etter foredragene.

Det er gratis å delta, men vi vil gjerne at du registrerer deg.

Webinaret vil bli tatt opp. Selv om du ikke har anledning til å delta under direktesendingen ber vi deg registrere deg dersom du ønsker å få tilsendt lenke til opptak.

Arrangør

Plan-, miljø- og samfunnsavdelingen
Til toppen