Næringskonferansen i Rogaland

Hvordan samle kreftene for å sikre felles innsats for et attraktivt og næringsrobust Rogaland? Hvilke muligheter og utfordringer er sentrale for å sikre ett Rogaland, med tilgang til rett kompetanse, konkurransekraft og attraktivitet? 

Dato
3. desember 2021
Tid
8:30 - 13:00
Sted
Clarion Hotel Stavanger

Du møter vår ferske statsforvalter BENT HØIE, som gir oss sitt mulighetsbilde for næringsutviklingen i Rogaland. MARI REGE gir oss viktig innsikt i kompetansegapet i regionen, mens BEYONDER og UIS sammen forteller oss hvordan de forsøker å tette dette gapet. Noe av det i alle fall.
 
Du får også høre hvordan Dalane og Ryfylke desentraliser utdanningstilbudet for å utvikle den kompetansen distriktene trenger. Vi har utfordret PER IVAR SELVÅG til å se på hva som gjør akkurat denne regionen attraktiv, og PIETER FABER deler suksesshistorien om omstilling i den nederlandske byen Groningen. Astrofysiker EIRIK NEWTH, som vanligvis har blikket vendt mot universet, ser inn i Rogalands glasskule. Hva finner han der?

Vi inviterer til Næringskonferansen i Rogaland. En felles regional møteplass for å drøfte sentrale næringsutviklingstema. Konferansierer er ungdommens fylkesordfører SOLVEIG VIK fra Haugesund, og ungdommens fylkesvaraordfører TRYM TALGØ OLSEN, fra Egersund.

Dato: Fredag 3. desember 2021
Registrering: Fra kl. 08.30
Program: Kl. 09.00 - 13.00 (inkl. lunsj)
Sted: Clarion Hotel Stavanger 

Konferanseavgift er kr. 650,- (eks. mva). Frist for påmelding er 30. november. Gå videre til påmelding ved å klikke på knappen nedenfor.

Med vennlig hilsen,
Marianne Chesak, Kari Nessa Nordtun, Stanley Wirak, Tom Henning Slethei

Ja, jeg vil melde meg på konferansen

Arrangør

Rogaland fylkeskommune og storbyregionen (Sandnes, Sola og Stavanger)
Til toppen