Kurs i enkle og rimelige arrangement (Tysvær) - Rogaland fylkeskommune
   

Kurs i enkle og rimelige arrangement (Tysvær)

mandag 12. april 2021, 10.00 - 15.00

Informasjon

Klikk for stort bildeMange bibliotek ønsker å lage arrangement, men budsjettrammene er trange og det er ofte vanskelig å tenke at man kan lage noe ordentlig bra for en rimelig penge. Nes bibliotek i Viken har i en årrekke holdt arrangement i alle størrelser og fasonger. De har kommet fram til en slags oppskrift på hvordan de får mye ut av de få ressursene de har, både økonomisk og tidsmessig.

Foredragsholderne Elisabeth Stabell og Elisabeth Johansen fra Nes deler gjerne dette med dere:

  • Hvordan gjøre PR i forkant
  • Hvordan lage en visuell ramme rundt arrangementet
  • Hvordan få mye ut av lite i en travel bibliotekhverdag
  • Hvordan skape uforglemmelige øyeblikk

Ta gjerne med dere tanker/ideer om et konkret arrangement dere har lyst til å holde. Ta bilder av områdene dere bruker til arrangement så kan vi snakke sammen om hva som gjør områdene gode og som gir fine resultater. Dette er lærerikt for alle og gjør at dere lettere ser nye muligheter til seinere anledninger. Bildene sendes til kursholder Stig Beite Løken på forhånd (Stig.Beite.Loken@rogfk.no). 

Kursholderne byr på mange bilder og eksempler på det kursholderne har gjort og viser en praktisk tilnærming til hvordan de jobber. Det vil si alt fra å gripe mulighetene som dukker opp, PR i forkant (sosiale medier, plakater, infotavler, lokalavisen osv.), samarbeidspartnere og rigging i lokalene.

Kurset koster 850 kr for inntil 3 deltakere (det betyr at et bibibliotek kan sende 3 kursdeltakere og få en regning på til sammen 850 kr).

Påmeldingskjema

Sted

Tysværtunet, Aksdal
 

Kontakt

Fylkesbiblioteket
 

Stig Beite Løken, tlf: 51516874, Epost: stig.beite.loken@rogfk.no
Legg til hendelsen i din kalender