Kalender - Rogaland fylkeskommune

Webinar: Skape - bli synlig på Google

Tiltrekk deg nye kunder med en oppføring på Google. Du kan synliggjøre din bedrift gjennom en gratis bedriftsoppføring på Google. 

Dato
2. april 2020
Tid
18:00 - 20:00
Sted
Webinar

På webinaret viser vi deg hvordan du lager din bedriftsprofil på Google, og hvordan du kan publisere innlegg, arrangementer og tilbud for din bedrift.

Faglig innhold: 

Vi viser deg hvordan du setter opp Google Min bedrift, og tilpasser din bedriftsprofil.

Bestem hva folk får se når de foretar et lokalt søk etter bedriften din. Med Google Min bedrift kan du oppdatere oppføringen din og komme i kontakt med kundene dine via telefon, nettbrett og datamaskin – helt gratis. Oppføringen din vises i det øyeblikket folk søker etter bedriften din eller lignende bedrifter på Google Søk og Maps. Det er enkelt å lage og oppdatere Google Min bedrift-oppføringen, slik at bedriften din utmerker seg og du tiltrekker deg nye kunder.

Webinaret varer i 2 timer, og vi vil gå gjennom de grunnleggende stegene for å få publisert din bedrift på Google Min Bedrift!

Webinaret følges via din PC eller nettbrett. Instruktøren vil dele sin skjerm, og vis hvordan du kan jobbe effektivt med Instagram for bedrift. Du har anledning til å chatte og snakke med instruktøren underveis.

Kursholder: Kathrine Jølle Wathne, post@kathrine.no - tlf: 481 22 688

Pris: Gratis

Påmeldingsskjema

Kontaktpersoner:

Suzanne de Kok Selstad - mobil: 950 48 515 - suzanne.dk.selstad@skape.no
Rudolf Hansen – mobil: 974 67 981 - rudolf.hansen@skape.no

NAV kan dekke egenandelen for personer som har avtale med NAV om å delta på Skapes kurs for etablerere.

Kursbetingelser: 

Avmelding kan gjøres, men den må være skriftlig og sendes som e-post til Skape senest 7 dager før kursstart. Link for dette finnes i alle kursbeskrivelser. Påmeldte som ikke møter, eller sender avmelding senere enn 7 dager før kursstart, faktureres full egenandel for kurset.  Egenandel for Skape's kurs faktureres etter at kurs er gjennomført. Faktura utstedes av Rogaland Fylkeskommune, men det fremgå at den gjelder Skape kurs, inkl. kurstittel og dato/sted.

Arrangør

Skape - for etablerere i Rogaland
Til toppen