Kalender - Rogaland fylkeskommune

DIGITALT: Koordineringsmøte om marin forsøpling

I lys av koronasituasjonen gjennomføres koordineringsmøte heldigitalt. Link til møte vil bli delt med påmeldte deltakere.

Med marin forsøpling på agendaen inviterer Vestlandsrådet til koordineringsmøte i Stavanger, i samarbeid med Fylkesmannen i Møre og Romsdal, Fylkesmannen i Vestland, Fylkesmannen i Rogaland, og Senter for oljevern og marint miljø.

Tidspunkt
Tirsdag 31.03.2020 09.00 - onsdag 01.04.2020 12.15
Sted
Clarion Hotel Energy, Ishockeyveien 2, Stavanger

Målgruppe og agenda. Med dette møtet ønskjer vi at frivillige, organisasjonar, næringsliv, klynger og det offentlege får presentert ny kunnskap, samtidig som vi lager ein samlingsplass for nettverksbygging og kunnskapsdeling på tvers av næringsinteresser, organisasjonar og forvalting.

Vi vil sjå nærmare på status på opprydding, metodar, førebygging, finansiering, handtering av avfall, ny forsking og kunnskap, innovasjon, teknologi utfordringar og potensielle løysingar.

Årets koordineringsmøte 31.mars legger opp til ein dag med ny, nyttig, informativ og inspirerande kunnskap. I år har vi også valt å utvide koordineringsmøte med ein middag på kvelden 31.mars til de som har tid og anledning til dette. Samt ein felles Workshop den 1. april, og dagane ser som følger slik ut og arrangerast ved to ulike stader: 

  • Koordineringsmøte: Tysdag 31.mars kl. 09.00 - 16.30. Middag kl. 18.00 -20.00. Stad: Clarion Hotel Energy. Ishockeyveien 2, Stavanger.
  • Workshop: Onsdag 01.april kl. 09.00 - 12.15. Stad: Fylkesmannen i Rogaland. Lagårdsveien 44, Stavanger.31.03.

 

Påmelding

Arrangør

Vestlandsrådet

Kontakt

Gudrun Kristin Fatland
Til toppen