Kalender - Rogaland fylkeskommune

AVLYST: Matsmiå 2020

Personer rundt et buffetbord - Klikk for stort bildeVelkommen til spennende og lærerike dager på Matsmiå 2020 (PDF, 373 kB). Inspirasjon, møteplass og kurs for lokalmatprodusenter og serveringssteder.

Tidspunkt
Onsdag 18.03.2020 09.00 - torsdag 19.03.2020 15.00
Sted
Jåttåvågen Videregående skole

Dato:  18. mars 2020 – 19. mars 2020
Sted:  Jåttå videregående skole, Stavanger
Pris:  1990,- for to dager foredrag, kurs, lunsjer og middag 18. mars - 950 for foredrag og lunsj første dag.

Påmelding og mer informasjon om Matsmiå 2020

Påmeldingsfrist: 1. mars

Bli inspirert:

  • Kvalitet og identitet, viktig for gode kundeopplevelser v/Kjartal Skjelde
  • Fra tyttebærlyngen til Maschmanns matmarked på Skøyen v/Gunnar Sagstuen, Røyland gård
  • Hvordan få kunden til å velge mitt produkt? v/Ken Bakke, Playdesign

Lær noe nytt:

  • Sjokolade og konfekt – det lille ekstra! v/Hege Andersen – trener for konditorlandslaget/Vaaland dampbakeri og conditori AS
  • Frukt og grønt på glass og krukke v/Gunnar Sagstuen – Røyland gård, May-Tone Johnsen – Eimealt og Stian Iversen, Nofima
  • Pålegg og posteier v/Tom Johannessen, Nofima
  • Velkommen inn i den norske siderens verden v/Eivind Vangdal og Terje Jonsbråte
  • Smaksverksted – selskapsmat, stress eller full kontroll? v/Frode Selvaag, Ryfylkekokken AS

Kontaktperson

Aase Vorre Skuland
Forsker

Tlf: 450 15 282
Epost: aase.vorre.skuland@nofima.no

Til toppen