Teknikk og industriell produksjon

7F_2
   

Er du praktisk anlagt og har godt håndlag? Er du selvstendig og interessert i ny teknologi? Ønsker du å jobbe som sveiser, CNC-operatør, industrimekaniker eller andre yrker nevnt i menyen til venstre? Ønsker du å jobbe på arbeidssteder som teknisk og elektromekanisk industri, innen bilindustrien, skipsindustrien, kjemisk prosessindustri eller oljebransjen? Ja, - da kan TIP være noe for deg!

VG1 Teknikk og industriell produksjon (TIP):

  • Gir deg grunnlaget for å velge blant over 90 yrker, se her.
  • Du får prøve deg i praksis i bedrift, en dag i uken i tolv uker for å få en smakebit på aktuelle yrker.

VG2 Industriteknologi:

  • Gjør deg klar til å gå ut i lære som bl.a. sveiser, CNC-operatør eller industrimekaniker,
  • Du får mulighet til å fordype deg innen sveisefaget, som CNC-operatør eller industrimekaniker. Det er to praksisperioder i bedrift, en om høsten og en om våren. Her vil du få erfaringer med innhold, oppgaver og arbeidsmåter som karakteriserer valgt yrke.

Opplevelser, erfaringer og læring:

Vi gjennomfører bedriftsbesøk, ekskursjoner og har eksterne foredragsholdere for å gi deg et innblikk i dine yrkesmuligheter. I tillegg reiser vi på avslutningstur på VG2.

Hos oss ved Strand vgs er det viktig at elevene møter verdier som hjelper dem til å manøvrere når de møter utfordringer i livet. Vi investerer aktivt i et godt miljø og gode betingelser for praktisk læring, og stiller høye forventninger til elevene våre. Man skal våge å sette høye mål, - og få oppmuntring til å nå dem og kjenne den gode mestringsfølelsen.

Avdelingsleder:

002022

Helge Malmberg

Tlf: 51 74 01 06 / mob: 913 33 749

E-post: helge.malmberg@skole.rogfk.no