Aktiviteter på Vg1

Den første skoledagen har vi opprop i kroppsøvingsalen, og du får møte rektor, avdelingsledere og, viktigst av alt, kontaktlæreren din. Du får mye informasjon denne dagen. 

Den andre skoledagen møtes alle de 280 Vg1-elevene på Viste, hvor vi har bli-kjent-dag med turneringer i fotball og volleyball, konkurranser, grilling og sosialt samvær. Du vil få en T-skjorte i samme farge som resten av klassen din, slik at du enkelt kan identifisere medelever som går i samme klasse. Så langt har vi bare fått positive tilbakemeldinger på denne aktiviteten, og dette er en unik sjanse til å bli bedre kjent med andre Vg1-elever.

Mot slutten av skoleåret reiser Vg1-klassene til Viglesdalen. Fagene kroppsøving, geografi og naturfag har læreplanmål som involverer ekskursjon, og disse kombineres i en felles to-dagers tur hvor overnatting i telt, fysisk fostring, matlaging, faglige oppgaver og sosialt samvær er viktig elementer. Svært mange av våre elever sier at denne turen er en fin avslutning på skoleåret, og et minne for livet.

Del denne artikkelen på:
Kontaktperson