• Forside
  • Aktuelt
  • Partnerskapsavtale mellom Fagskolen Rogaland og VVS Prefab

Partnerskapsavtale mellom Fagskolen Rogaland og VVS Prefab

Partnerskapsavtale mellom Fagskolen Rogaland og VVS Prefab

Fredag 23 august inngikk Fagskolen Rogaland fordypning Klima, Energi og Miljø  en partnerskapsavtale med VVS Prefab. Avtalen har som hensikt å gi studentene større innsikt i arbeids- og næringsliv samt gi bedriften større kunnskaper om teknisk fagskole, og bedre bedriftens og skolens utdanningstilbud. Dette innebærer at vi blant annet at skolen og studentene vil utveksle erfaring og kompetanse med bedriften for å gi dem god kunnskap innen fagfeltet. Vi gleder oss til samarbeidet og ser frem til spennende prosjekter sammen med bedriften.

VVS Prefab er lokalisert i Bjerkreim og ble etablert høsten 2014. Eiere og ansatte med lang erfaring i bransjen og innen prefabrikkering. Produksjonen foregår i lyse, trivelige og moderne lokaler rett ved E39 på Røysland Industriområde i Bjerkreim kommune.

Hovedproduktene er tekniske skap og sentraler innen sanitær området. Bedriften leverer også rørgater, samlestokker og enkeltkomponenter.

VVS Prefabs mål er å prefabrikkere og levere VVS-utstyr for å oppnå en rasjonaliserings- og kvalitetsgevinst som kommer markedet til gode. 

Del denne artikkelen på: