vri_logo.jpg

VRI - Virkemidler for regional innovasjon

I perioden 2017-2019 er VRI Rogaland forankret i Forskningsrådets program FORREGION. I 2019 lyser vi ut ca. 5 millioner til ulike typer prosjekter. Satsingsområdene våre er BIOØKONOMI og TEKNOLOGI MED FRAMTID. Vi har 6 virkemidler: kompetansemegling, forprosjekter, nettverksmøter, student til låns, forprosjekt med student og opplæring i søknadsutvikling.

Maler for prosjektbeskrivelse finner dere under fanen VRI-maler til venstre, men husk at disse alltid skal fylles ut i samarbeid med en kompetansemegler og godkjennes av prosjektleder for VRI Rogaland før innlevering til FORREGION i Forskningsrådets søknadsportal. Forskningsrådet åpner utlysningen 31. mai 2019 etter en omfattende "oppussing". Både prosjektbeskrivelse, vurderingskriterier og formelle krav er endret. Søknader som leveres inn uten å ha vært i prosess med kompetansemegler, vil bli avvist. Søknadsbehandling forventes å ta 2-4 uker, men det tar nok lengre tid i forbindelse med ferier.

På bildet under finner dere en kort oversikt over de ulike virkemidlene til VRI og hvor mye det er mulig å få i støtte. 

Bilde over virkemidler til nettside

Lurer du på om dette er virkemidler som kan passe for din bedrift? Ta kontakt med en kompetansemegler. Kontaktinfo til kompetansemeglerne og mer informasjon om virkemidlene våre finner dere i menyen til venstre. Vi har også et digitalt magasin hvor vi publiserer artikler om noen av prosjektene som har fått støtte. 

VRI Rogaland har utarbeidet en guide til virkemiddelapparatet. Guiden gir gode navigasjonstips og informasjon om de ulike virkemidlene innen forskning og innovasjon.

Ta også en titt på filmen vi har laget i samarbeid med Fylkesmannen i Rogaland og Innovasjon Norge.

 

Virkemiddelkameratene i Rogaland final from Rogalandfylke on Vimeo.

Kontaktperson