Fylkeskommunal GIS-samling 2018

Sola Strand Hotel (Bilde hentet med tillatelse fra Sola Strand Hotel)

Vi har med dette gleden av å invitere til årets fylkeskommunale GIS-samling på Sola strand hotell i Rogaland. Tidspunktet for samlingen blir 24. – 25. mai 2018. Programmet er underveis, og vil bli lagt ut så fort det er klart.

Målgruppen for arrangementet er GIS-koordinatorer og andre som jobber med GIS i fylkeskommunene. Vi kommer til å ha GIS og arealplanlegging/samferdsel som hovedtema denne gangen. Bindende påmelding i skjema under. Påmeldingsfristen er mandag 16. april. Last ned programmet:

Program 2018 GIS.pdf (127,59 kB)

Sola strand hotell er lokalisert rett ved Solastranden og nært flyplassen. Det er et hotell med mye historie i veggene. De eldste delene er fra 1914. Hotellet har en egen velværeavdeling, som kan benyttes av alle boende gjester. For de som er ekstra spreke kan det kanskje friste med en løpetur på stranden med påfølgende dypp i sjøen?

Sett av datoene i kalenderen, så dere sikrer å få med dere årets høydepunkt for fylkes-GISere!

Håper vi sees i mai!

Påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med sigrid.malene.peterson@rogfk.no.
Vis innsendte svar »