Bibliotek- og kulturtur til Sauda

NBF logo

Bli med på bibliotek- og kulturtur til Sauda 4. - 5. september!
Arrangør: NBF Rogaland i samarbeid med Rogaland fylkesbibliotek.

Sauda fjordhotell

Program (med forbehold om endringer):

Mandag 4. september
Båt fra Stavanger til Sauda mandag morgen. De som ønsker å komme seg til Sauda på andre måter, må gjerne det.

Omvisning på fabrikken med innlagte historier om Kjartan Fløgstad . Deretter omvisning i Åbøbyen ved kultursjefen og omvisning i Allmannajuvet.
Konsert i Saudasjøen kapell ved komponist og organist Magne Bokn og distriktsmusikerne Veerle Omer Tieghem og Xenia Berkova fra Sand.
Middag på hotellet.

Tirsdag 5. september
Frokost og faglig seminar på hotellet : «Bibliotekets nye rolle som arrangør. Hva trenger vi og hva gjør vi? Oppskrift og ideer» v/ Karen Reme-Stiegel fra Sølvberget og Alf Helge Mitchell fra Randaberg.
Deretter omvisning på biblioteket med lunsj og faglig prat om Sauda bibliotek sitt arbeid med integrering og samarbeid med frivilligheten om arrangement .

Retur til Stavanger med båt tirsdag ettermiddag.

Pris
Ca kr. 1.460 pr person i dobbeltrom og ca kr. 1.850 pr person i enkeltrom. Disse beløpene er basert på båt Stavanger - Sauda t/r.
Personlige medlemmer i NBF får reisestøtte på kr. 1000 fra NBF Rogaland. Ikke-medlemmer betaler turen selv (hotell og reise som angitt ovenfor).

Påmelding
Turen er åpen for alle. Det er mulig å melde seg på allerede nå. Påmeldingen blir ikke bindende før vi sender ut endelig informasjon over sommeren.
For mer informasjon, ta kontakt med Aud Jorunn Aano (aud.jorunn.aano@stavanger-kulturhus.no)
Frist: 20. august

Bibliotek- og kulturtur til Sauda