AVLYST - Hvordan bruke vinylkutter

AVLYST! Hvordan bruke vinylkutter

Ansatte i bibliotek inviteres til kurs i bruk av vinylkutter på Vitenfabrikken i Sandnes.

Hanne Madsen fra Vitenfabrikken vil instruere i bruk og drift av vinylkutter. Hanne er museumslektor ved Jærmuseet og prosjektleder for Vitenfabrikkens makerspace, det største og mest aktive offentlige makerspace i regionen.

hanne Madsen

Kurset inngår i prosjektet Makerspace i bibliotek. Bibliotek som deltar får tildelt hver sin vinylkutter mot at de forplikter seg til å arrangere minst ett åpent verksted/hobbykveld der vinylkutteren inngår. Med en vinylkutter kan du skjære ut former og tekst i vinyl som overføres til glatte flater eller tekstil (t-skjorter, tøyvesker...). Eksempel på arrangement kan være juleverksted eller aktivitetsdag i høst- eller vinterferien. Verkstedet/arrangementet kan selvsagt omfatte andre aktiviteter i tillegg.

 Vinylkuttere og materialer blir utdelt på stedet. Gi beskjed i kommentarfeltet dersom du ikke har anledning til å ta med vinylkutteren tilbake til biblioteket selv, slik at fylkesbiblioteket kan ordne annen transport.  

Maks 15 deltakere per kurs. Dersom vi får flere enn 15 påmeldte, setter vi opp nytt kurs seinere på høsten.

Pris: Gratis

Påmeldingsfrist: 1. august. Den tidlige fristen er satt for at vi skal få oversikt over hvor mange vinylkuttere vi skal bestille.

Makerspace i bibliotek er støttet av 

 

Kontaktperson