Ta kontakt med eDialog

Ta kontakt med eDialog

Rogaland fylkeskommune har tatt i bruk eDialog. Med eDialog kan du  sende oss brev og dokumenter digitalt via en sikker kanal.

Du finner eDialog-skjema her: https://svarut.ks.no/edialog/mottaker/971045698 

Vanlig e-post er ikke en sikker kanal, og du skal ikke benytte e-post hvis du skal sende oss opplysninger unntatt offentlighet. Vi oppfordrer både privatpersoner og virksomheter til å benytte eDialog for å sende dokumenter til oss på en trygg måte. eDialog er en felles digital kanal for de offentlige videregående skolene, offentlige tannklinikkene og administrasjonen i Rogaland fylkeskommune.

Slik bruker du eDialog

  1.  Trykk på denne lenken for å sende oss post via eDialog.
  2. Logg deg inn ved hjelp av ID-porten. 
  3. Fyll i skjemaet og last inn eventuelle vedlegg. (Det er kun mulig å sende pdf, png, jpeg, tiff, xml, text eller mpeg filer på dette tidspunkt.)

Slik fyller du ut skjemaet

  • Velg om du er privatperson/innbygger (fødselsnr)eller om du representerer en virksomhet (org.nr).
  • Obligatoriske felt er merket med *
  • I tittelfeltet er det fint om du oppgir saksnummeret ditt hvis du sender oss noe i forbindelse med en sak som allerede pågår, for eksempel «18/1310 – søknad om ...».
  • Gi en god beskrivelse av forsendelsen din på hva det gjelder og til hvem/avdeling/skole/avdeling tannhelse det skal til. Hvis du sender med vedlegg, legges det du skriver i kommentarfeltet inn som et vedlegg til forsendelsen din som kommer direkte inn i sak- og arkivsystemet vårt.
  • Når du klikker på "Send forsendelse" blir brevet ditt kryptert og sendes direkte inn i sak- og arkivsystemet.
  • Du får kvittering med referansenummer på e-post.

Egne skjemaer

OBS! Du skal ikke bruke eDialog dersom Rogaland fylkeskommune har elektroniske skjemaer til formålet, for eksempel søknad om forskjellige kulturtilskudd, søknad på ledig stilling, søknad til videregående opplæring og lignende.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med oss på telefon 51 51 66 00 eller firmapost@rogfk.no

Del denne artikkelen på: