Jonas Gahr Støre på lærlingebesøk

Jonas Gahr Støre besøker IKT-avdelingen i Rogaland fylkeskommune

IKT-lærling Lennart Antonio Menzel og Sandra Bendiksen (som er i utplassering) fikk en spesiell dag på jobb da Ap-leder Jonas Gahr Støre kom på besøk.

I dag var leder for Arbeiderpartiet, Jonas Gahr Støre, på partibesøk i Stavanger. Før han dro videre ønsket han å treffe lærlingene på fylkeshuset.

Lærlingene på IKT-avdelingen fikk et nært møte med den interesserte partilederen. Støre ønsket blant annet å høre hvordan de trivdes med arbeidsoppgavene i fylkeskommunen og hva lærlingene ser for seg av muligheter og utfordringer i den stadig mer digitale hverdagen vi har foran oss.

Størebesøk-1

Sandra Bendiksen, som er i utplassering hos IKT-avdelingen, fikk et nært møte med en interessert partileder.

En svunnen tid

Da Støre fikk se de "gamle" datamaskinene og IT-utstyret som er utstilt i IKT-avdelingen, ble han veldig personlig og delte noen av sine egne minner med lærlingene. Han fortalte om hvor fort han synes den digitale utviklingen har gått fra han selv vokste opp, og om teknologien barna hans brukte, som nå allerede er utdatert. Han mintes spesielt godt CD-plater som noe han brukte mye for bare få år siden, men som nå alt er helt borte fra hverdagen.

Størebesøk-6

Jonas Gahr Støre forteller om CD-plater fra en svunnen tid.

Oppsummeringen rundt bordet var enstemmig: den teknologiske utviklingen går stadig fortere.

Størebesøk-3

Fra venstre: Marianne Chesak (Varafylkesordfører Ap), Jon Petter Mannes, Anne Malin Raugstad, Hanne Sofie Sjøen, Lennart Antonio Menzel og Jonas Gahr Støre (Leder Ap). (Kristian Nordskog Lodden og Sandra Bendiksen sitter skjult på bildet).

Del denne artikkelen på: