Idrettsgallaen til Rogaland og Stavanger i 2019

Idrettsgallaen til Rogaland og Stavanger i 2019

Alle bidragsyterne er svært fornøyde med regionen og Stavanger blir vertskap for Idrettsgalla 2019. 

Idrettsgalla 2019 kommer til Stavanger. Rogaland Idrettskrets og Region Stavanger har med støtte fra både fylkeskommunen og Stavanger kommune jobbet sammen for å få dette prestisjearrangementet hit. 

Rogaland idrettskrets (RIK) har inngått en intensjonsavtale med styret for Idrettsgallaen om gjennomføring av Idrettsgallaen i Rogaland helgen 5. og 6. januar 2019. Det er også signert en underliggende intensjonsavtale med Stavanger kommune og DnB Arena om bruk av hallen til selve idrettsgallaen og TV-sendingene og tilgang til aktuelle areal i Stavanger. RIK har i tillegg planer om et utvidet program for arrangementet i anledning sitt 100-års jubileum.

Representantene fra styret i idrettsgallaen har latt seg imponere av fasilitetene og muligheten i regionen og vedtok deretter å inngå avtalen.

RIK har, svært godt hjulpet av destinasjonsselskapet Region Stavanger, en erfaren arrangementskommune Stavanger, Rogaland fylkeskommune og representer fra næringene, utviklet et tilbud som ble oversendt og behandlet i styret for idrettsgallaen. Det er i perioden også gjennomført to befaringsrunder i regionen for representanter fra NRK, Norsk Tipping og idrettsforbundet - med velvillig bistand fra nevnte aktører.

Godt samarbeid en oppskrift for suksess

Kreftene bak søknaden til styret for Idrettsgalla har jobbet tett og samlet for å presentere hva regionen har å tilby. Dette har gang på gang vist seg å gi resultater. 

Fylkesordfører Solveig Tengesdal er glad for å kunne ønske Idrettsgallaen velkommen.

- Vi likte idéen helt fra starten og som fylkesordfører har jeg støttet Rogaland Idrettskrets og Region Stavangers søknad om å være vertskap for idrettsgallaen 2019. At Rogaland Idrettskrets har 100-årsjubileum gjør det ekstra hyggelig at vi får anledning til å invitere til folkefest for hele idrettsfamilien og regionens innbyggere.  

Del denne artikkelen på: